Saturday, March 30, 2013

Banaanimuffinsit suklaatuorejuustokuorrutuksella

Meillä oli jääkaapissa ikivanhoja banaaneja sekä melkein parasta ennen päiväyksen nähneet tuorejuusto ja suklaakerma.. Siitä lähti idea näihin herkkuihin. Siis miten mikään voi olla näin hyvää? Näistä tuli tooodella meheviä ja ei olis välttämättä edes kaivannut tuota kuorrutusta ollenkaan, mutta se oli kyllä piste iin päälle.

WP_000569
Kisukin halus maistaa

n. 15 muffinsia

170 g pehmeää voita
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 munaa
3 banaania
loraus maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl soodaa
ripaus suolaa
cashewpähkinöitä paloiteltuna (voi jättää pois)

Kuorrutus:
1 prk valion vaahtoutuvaa suklaakermaa
200 g philadelphia tuorejuustoa
+ philadelphia marabou tuorejuustoa


Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Lisää munat ja vatkaa hyvin. Pilko banaanit pieniksi kuutioiksi ja lisää maidon kanssa taikinaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja nostele taikinaan. Sekoittele mahdollisimman vähän!
Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.

Muffinsien jäähtymistä odotellessa nuole taikinakulho ja valmista kuorrutus:

Vaahdota kerma ja vatkaa mukaan tuorejuustot. Pursota jäähtyneiden muffinsien päälle. Yummyy.

WP_000565


No comments:

Post a Comment